Havan DSC_0028Sertifika DSC_0014

Altın Havan Ödülleri, “Sektörün en iyi dergisi” ödülüne sahip Eczacı Dergisi’nin organizasyonu olarak 2010 yılından bu yana Eczacılık, Yatırım ve Jüri Özel ana başlıkları altında 14 farklı katagoride; sektör duayenlerinden oluşan bir jüri tarafından, ilaç ve eczacılık alanında başarılı çalışmalar tespit edilerek verilmektedir. Altın Havan Ödülleri her yıl zenginleştirdiği kategorileriyle “Sektörün Oscarı” ünvanını almaya aday bir ödül olarak değerlendirilmektedir.

Bu yıl Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Türkiye’nin ve Cumhuriyetin ilk Eczacılık Fakültesi olması ve elde ettiği başarıları nedeniyle Yılın Eczacılık Kurumu Ödülüne layık görülmüştür. Ödülü almak üzere törene Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Süreyya ÖLGEN katılmıştır.

Bu başarının elde edilmesi geçmiş dönemlerde ve şu anda görev alan değerli yöneticiler ile akademik ve idari personelimizin yoğun ve özverili çalışması ve faaliyetleri sayesinde olmuştur. Bu nedenle fakültemizin bu günlere gelmesine ve başarılar elde edilmesine katkıda bulunan tüm akademik ve idari personel ile üniversitemiz değerli yöneticilerine fakültem adına şükranlarımı sunarım.

Prof.Dr. Maksut COŞKUN
DEKAN