derskaytDUYURU

1.SINIFA İLK KEZ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

1)1.SINIFLARIN ALMAK ZORUNDA OLDUĞU TDİ101 TÜRK DİLİ (2 SAAT), YABANCI DİL I (YDİ101) (4 SAAT), BİT101 BİLGİ İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ (4SAAT) DERSLERİ UZAKTAN EĞİTİMLE VERİLECEKTİR. BU DERSLERİN DERS PROGRAMINDA YER ALMAMASINA RAĞMEN ÖĞRENCİ, ÖĞRENCİ  BİLGİ SİSTEMİNDE (OBS) KENDİ  PROGRAMINA UYGUN OLAN DERS SAATLERİNDE  BU DERSLERE KAYIT OLMAK ZORUNDADIR.

2) BAZI DERSLER 2 GRUP HALİNDE YAPILMAKTADIR .

OKUL NUMARASININ SONU TEK NUMARA İLE BİTENLER A GRUBUNA,

OKUL NUMARASININ SONU ÇİFT NUMARA İLE BİTENLER B GRUBUNA KAYIT YAPTIRACAKTIR.

3) FAKÜLTEMİZE İLK KEZ KAYIT YAPTIRAN VEYA DAHA ÖNCE KAYIT YAPTIRMAYAN KAYIT YAPTIRIP BAŞARISIZ OLAN TÜM ÖĞRENCİLER UYM101 ÜNİVERSİTE YAŞAMINA UYUM DERSİNİ ALMAK ZORUNDADIR.

2.SINIF ÖĞRENCİLERİNE DUYURU;

YDİ201 YABANCI DİL II DERSİ VE BİT201 BİLGİ İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ  DERS PROGRAMINDA YER ALMAMAKTADIR. ANCAK ÖĞRENCİ BU DERSLERE OBS’DE KENDİ PROGRAMINA UYGUN GÜN VE SAATTE KAYIT OLMAK ZORUNDADIR.

İLGİLİ ÖĞRENCİLERE  ÖNEMLE DUYURULUR.

Prof. Dr. Gülbin ÖZÇELİKAY

DEKAN YARDIMCISI

1.SINIFA İLK KEZ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

1)1.SINIFLARIN ALMAK ZORUNDA OLDUĞU TDİ101 TÜRK DİLİ (2 SAAT), YABANCI DİL I (YDİ101) (4SAAT),  BİT101 BİLGİ İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ (4SAAT) DERSLERİ UZAKTAN EĞİTİMLE VERİLECEKTİR. BU DERSLERİN DERS PROGRAMINDA YER ALMAMASINA RAĞMEN ÖĞRENCİ, ÖĞRENCİ  BİLGİ SİSTEMİNDE (OBS) KENDİ  PROGRAMINA UYGUN OLAN DERS SAATLERİNDE  BU DERSLERE KAYIT OLMAK ZORUNDADIR.

2) BAZI DERSLER 2 GRUP HALİNDE YAPILMAKTADIR .

OKUL NUMARASININ SONU TEK NUMARA İLE BİTENLER A GRUBUNA,

OKUL NUMARASININ SONU ÇİFT NUMARA İLE BİTENLER B GRUBUNA KAYIT YAPTIRACAKTIR.

2.SINIF ÖĞRENCİLERİNE DUYURU;

İLGİLİ ÖĞRENCİLERE    ÖNEMLE DUYURULUR.

Prof. Dr. Gülbin ÖZÇELİKAY

DEKAN YARDIMCISI