derskayt

• Ders kayıt dönemi ve OBS (öğrenci bilgi sistemi) uygulamaları dışında kayıt yapılmayacaktır. Sistemin izin verdiği şekilde kayıt yapılarak, yaşanan sıkıntılar Öğrenci İşleri Bürosuna kayıt döneminde bildirilmek zorundadır. Kayıt dönemi dışındaki bildirimler dikkate alınmayacaktır.
        • Seçmeli derslerde kontenjan dolması halinde ek kontenjan kesinlikle açılmayacaktır. Dekanlığa dilekçe verilmemesi rica olunur.
        • Öğrenci ders kaydını kendisi yaptıktan sonra danışmanına onaya göndermelidir. Danışman onayından sonra, öğrenci danışmanı ile iletişim kurmalıdır. Ders kayıt formunu danışmanına onaylatarak mutlaka öğrenci işleri bürosuna teslim etmelidir.
        • Seçmeli derslerin üst kontenjanı nedeniyle öğrencilerimizin mağdur olmaması için, her öğrenci sadece bulunduğu yarıyılda açılan seçmeli dersleri almak konusunda özen göstermelidir.
        • İngilizce Muafiyet Sınavı: 18.09.2015

Yabancı Dil Dersi ile ilgili tüm duyurular (YDİ101,YDİ102,YDİ201,YDİ202) yabdil.ankara.edu.tr  sayfasından takip edilmelidir.

• Bilgi İletişim Teknolojileri

Bit 101, Bit 201 dersleri ile ilgili duyurular enformatik.ankara.edu.tr sayfasından takip edilmelidir.

• İnteraktif olarak yapılacak Yabancı Dil, Bilgi İletişim Teknolojileri ve Türk Dili  kayıt ile ilgili tüm bilgiler orgun.ankara.edu.tr  sayfasından edinilebilir.

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında İlk Kez Fakültemize Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Dikkatine

• Fakültemize kayıt yaptıran öğrencilerimizin okul numarası tek olan öğrencilerin  A grubundan, numarası  çift olan öğrencilerimizin  B grubundan ders seçmeleri gerekmektedir.  Gruplarının dışında ders seçimi yapılmamalıdır.
        • 14-16 Eylül 2015 “Üniversite Yaşamına Uyum” Programı hazırlanmıştır. Katılım zorunludur. Ayrıntılı bilgi http://www.pharmacy.ankara.edu.tr  adresinden ulaşılabilir.