Değerli Öğrencimiz;

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Fakültemizi tercih ettiğiniz ve bu Fakültede öğrenim hakkı kazandığınız için sizi en içten dileklerimle kutluyor; sağlıklı, mutlu, başarılı bir yükseköğretim hayatı geçirmenizi dileyerek sevgiyle kucaklıyorum.

Hayatınızı şekillendireceğiniz bu en önemli evrede size yardımcı olmak amacıyla düzenlenecek UYM101 Üniversite Yaşamına Uyum Programı Etkinliklerine katılım zorunluluğu bulunmakta, ayrıca ihtiyaç duyduğunuz her alanda danışmanınız ve Fakültemiz öğrenci işleri birimiyle iletişime geçebilirsiniz.

Sizi bugünlere getiren ailelerinize teşekkür eder, başarılar dilerim.

Prof.Dr. Gülbin ÖZÇELİKAY
Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı

BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE:

• Ders kayıt işlemi yapılırken okul numarası tek olanlar A grubu, okul numarası çift olanların B grubundan ders kaydı yapmaları gerekmektedir.
  • Ders kayıt işlemi yapıldıktan sonra, ders kayıt formlarının 1 çıktısının saklanması.
  • Öğrenci dilekçelerinin önce danışmanlarına daha sonra öğrenci işlerine paraflatılması.
  • Duyuru panolarının ve web sayfamızın takip edilmesi.

*Program seçmeli dersler için tamamlanması gereken Ulusal Kredi

I.Grup: 4 ulusal kredi

II.Grup: 8 ulusal kredi

III.Grup: 10 ulusal kredi

Seçmeli Toplam Ulusal Kredi: 22

Zorunlu Dersler için tamamlanması gereken Ulusal Kredi:196

Toplam Ulusal Kredi: 218

Toplam AKTS: 300

*Tüm zorunlu ve seçmeli derslerin başarıyla tamamlanması.