ULUSLARARASI KATILIMLI 2. ULUSAL PHARMANKARA 20-22 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleşiyor.Bu heyecana hep beraber ortak olalım.Hepinizi bekliyoruz…

Eczacılığa yeni bir bakış açısı ile bakmaya hazır mısınız ?
Ankara Üniversitesi Eczacılık Öğrencileri olarak düzenlediğimiz Pharmankara 2 kongremizde siz değerli meslektaşlarımızın aktif katılımlarıyla ve alanlarında uzman eczacılarımızla ; eczacılık eğitimi,klinik eczacılık, kariyer planlaması, eczacılık mevzuatı, sektör eczacı buluşması, eczacılık alanındaki teknolojik gelişmeler …gibi bilimsel ve eğlenceli workshoplarla; her yönüyle mesleğimizi incelediğimiz , tartıştığımız bir kongre yapmak istiyoruz.
Kongremizde siz meslektaşlarımızla öğrenecegimiz değerli bilgilere ek olarak unutulmayacak birbirinden güzel anlara sahip olmayı planlıyoruz.
Kongremiz hakkında detaylı bilgi almak isterseniz (Instagram, Facebook , Twitter , Mail ) hesaplarımızdan bize ulasabilir, aklınıza takılan herhangi bir konuda bize dm den rahatlıkla sorabilirsiniz .

The 2nd NATIONAL PHARMANKARA WITH INTERNATIONAL PARTICIPATION is going to take place on 20-22 April. Let’s share this experience together.We are waiting you all.