Mamak’lı öğretmenlerin mesleki ve kişisel yeterliliklerini artırmak için Mamak İlçe Milli Eğitimi yeni bir protokole imza attı.Mamak İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan öğretmenlerin mesleki ve kişisel yeterliliklerini artırmak amacıyla hazırlanan projeye ilgi büyük oldu. Mamaklı Öğretmenlerin eğitim öğretim çalışmalarında ihtiyaç duyacakları noktalarda desteklemeyi hedefleyen Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bu tür çalışmalarla da göz doldurdu. Mamak’ta yürütülen projelere ve bilim şenliğine akademik destek vermek amacıyla Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ile işbirliği yapıldı.Mamak Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın AR-GE Birimi tarafından yapılan hazırlıklar sonrasında Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel  ile  Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Gülbin ÖZÇELİKAY’ın ortak imzası ile yürürlüğe giren protokol sonrası çalışmalara başlandı.

Mamak’lı Öğretmenler Artık Daha Donanımlı