Fakültemiz
Eczacılık Fakültesi Tanıtımı
Vizyon & Misyon
Amaç ve Hedeflerimiz
Birim Öz Değerlendirme
Tarihçe
Engelsiz Fakülte
Derslikler
Kütüphane
Bilgisayar Laboratuvarı
Konferans ve Toplantı Salonları
Müze
Hobi Odaları
Mezunlar Derneği
Mezun Bilgi Sistemi
Dekanlık
Dekanın Mesajı
Dekan
Dekan Yardımcıları
Prof. Dr. Zeynep ATEŞ ALAGÖZ
Doç. Dr. İlker ATEŞ
Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Fakülte Sekreteri
Bölüm Başkanları
Anabilim Dalı Başkanları
Komisyonlar
Yönergeler
Organizasyon Şeması
İş Sağlığı ve Güvenliği
Taşınır Envanter
Ödül ve Başarı
Almanak
Eczacılık Fakültesi Dekanlar Konseyi
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Form ve Belgeler
Kalite
Kalite Politikası
Kalite Komisyonu
Kalite Yönergesi
İş Akış Şeması
Görev Tanımları
Hizmet Standardı
Kalite Kapsamında Yapılan Çalışmalar
2017-2021 Strateji Planı
Anabilim Dalları
Analitik Kimya
Biyokimya
Eczacılık İşletmeciliği
Farmakognozi
Farmakoloji
Klinik Eczacılık Bilim Dalı
Farmasötik Botanik
Farmasötik Kimya
Farmasötik Mikrobiyoloji
Farmasötik Teknoloji
Farmasötik Toksikoloji
Klinik Eczacılık
Öğrenci İşleri
ÇEP-Ulusal Eczacılık Çekirdek Eğitim
Yönetmelik ve Formlar
Akran Öğrenci İlkeleri
Danışmanlık
Erasmus
Öğrenci El Kitabı
Akademik Takvim
Ders Programı
Sınav Tarihleri
Kayıt Bilgileri
Ders Bilgileri
Açık Ders Malzemeleri
Araştırma Projeleri
Öğrenci Etkinlikleri
Eczacılık Yemini
Mezun İstihdamı
Laboratuvarlar
Analizinin Yapılması için Başvuru ile Birlikte yapılması istenenler
Başvuru
Merkez Labaratuvarı-I
Fiyatlar
Merkez Laboratuvarı-II
Fiyatlarımız
Cihazlarımız
Formlar
Merkez Laboratuvarı-III
Bologna
Staj
Anasayfa
>
Organizasyon Şeması
Organizasyon Şeması